Innlevering pågår
Kunst på papir

Auksjon torsdag 12. desember 2019 kl 19:00

Gamle Logen, Våre lokaler

Innlevering pågår til “Kunst på papir” som avholdes mandag 12. desember. Vi søker spesielt grafikk og fotokunst av kunstnere som våre kunder etterspør. Vi har en nedre grense på kr. 8.000 på det vi tar inn

Kontakt Hans Richard Elgheim på mob. 920 42 306 eller hansrichard.elgheim@gwpa.no

Vi søker grafiske arbeider og fotokunst av blant andre følgende kunstnere:

Edvard Munch, Pablo Picasso, Henri Matisse, Georges Braque, Henri de Tolouse-Lautrec, Fernand Legér, Karel Appel, Asger Jorn, Nikolai Astrup, Harald Sohlberg (Vinternatt i Rondane), Rolf Nesch, Kai Fjell, Gunnar S. Gundersen, Inger Sitter, Jakob Weidemann, Per Kleiva (Amerikanske sommerfuglar og Blad frå Imperialismens dagbok), John Savio, Kaare Espolin Johnson, Dag Alveng, Per Maning, Mikkel McAlinden, Vibeke Tandberg

Kostnadsfri verdivurdering

Ta kontakt med Hans Richard Elgheim for en uforpliktende prat eller avtale om hjembesøk:

Tlf: 22 86 21 86
Mob: 920 42 306
Epost: hansrichard.elgheim@gwpa.no

Du kan også sende oss bilder og en beskrivelse av verket du ønsker å selge på epost, så gjør vi en kostnadsfri vurdering.

Utvalgte bilder som kommer for salg

Motta nyheter, oppdateringer og invitasjoner på epost

Bli den første til å motta nyheter om auksjoner og salg, få beskjed når kataloger er tilgjengelige på nett og få invitasjoner til visninger, utstillinger og foredrag.

Meld deg på

Ønsker du å holde deg oppdatert om hva som skjer i kunstmarkedet?

Grev Wedels Plass Auksjoner utarbeider kataloger med fotos, beskrivelse og forhåndsvurdering av alle objekter som skal auksjoneres. Fyldige tekster som setter verkene i en kunsthistorisk sammenheng, er også et viktig element i utarbeidelsen av katalogene. Bestill enkeltkataloger eller årsabonnement.

Bestill her